Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.monostor Fc Crataegus Monogyna
7 es Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 23.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Epullanca onderschept slim de pass. Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson passt de bal in één keer door. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Riestra Presa de bal. Riestra Presa geeft de bal voor. Gustavsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Sudár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 1:0

13e minuut.
Kenttä onderschept slim de pass. Kenttä met een sublieme pass. Nikulásson met een sublieme pass. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel. Mikes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 2:0

16e minuut.
Foszmańczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csörgő met een snelle inworp. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pisani onderschept slim de pass. Pisani probeert naar een medespeler te passen. Gustavsson is nu in balbezit. Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson geeft een hoge lob. Mikes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pisani passt de bal in één keer door. Varró probeert de bal aan de voet te houden. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Mikes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 3:0

34e minuut.
Pisani probeert naar een medespeler te passen. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson passt de bal in één keer door. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riestra Presa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.monostor Fc 30%, Crataegus Monogyna 70%.
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Kenttä de bal. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson passt de bal zonder na te denken. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kenttä verovert de bal door een tackle van achteren. Kenttä met een sublieme pass. Riestra Presa geeft een hoge lob. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Riestra Presa onderschept slim de pass. Riestra Presa geeft de bal voor. Nikulásson is nu in balbezit. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sudár heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca passt de bal met de wreef. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Riestra Presa rent richting de bal. Riestra Presa met een sublieme pass. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Csákányi de bal onder controle te krijgen. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal in één keer door. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.monostor Fc 18%, Crataegus Monogyna 82%.
P.monostor Fc - Crataegus Monogyna 4:0