Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Team Idle Team
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svébis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Idle Team 0:1

26e minuut.
Svébis geeft de bal voor. Oross is nu in balbezit. Met opzet legt Garaba zijn tegenspeler op de grond. Garaba krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vecsei onderschept slim de pass. Bosánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Bártfay rent richting de bal. Bártfay schiet op doel. Bláthy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartacus Team - Idle Team 1:1

38e minuut.
Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi passt de bal in één keer door. Bártfay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei rent richting de bal. Vecsei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 52%, Idle Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartacus Team - Idle Team 1:1

53e minuut.
Kulcsár geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juhos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulka is nu in balbezit. Kulka geeft de bal voor. Sőreg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svébis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Idle Team 1:2

64e minuut.
Kulcsár rent richting de bal. Kulcsár passt de bal met de wreef. Garaba rent richting de bal. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gács geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rab de bal. Rab geeft een lange en hoge pass. Bosánszki rent richting de bal. Bosánszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lövész trapt de bal weg. Urbán kopt de bal weg. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári is nu in balbezit. Svébis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 46%, Idle Team 54%.
Spartacus Team - Idle Team 1:2