Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasfiókák FC Lendület
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 48.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Nario speelt de bal door. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Bogaert begaat een overtreding. Bogaert krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert met een sublieme pass. Ruzsa rent richting de bal. Csabra rent richting de bal. Csabra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Nario speelt de bal door. Agnes rent richting de bal. Agnes passt de bal in één keer door. Lugović is nu in balbezit. Lugović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Ramazanoğlu rent richting de bal. Ramazanoğlu passt de bal zonder na te denken. Makatindu geeft de bal voor. Lugović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bogaert met een sublieme pass. Trida geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viehweg de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Romero Monteagudo speelt de bal door. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović met een sublieme pass. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes schiet op doel. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Pérez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Martín probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Herczegfalvi de bal onder controle te krijgen. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu passt de bal met de wreef. Makatindu geeft een lange en hoge pass. Lugović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bogaert passt de bal met de wreef. Trida is nu in balbezit. Trida passt de bal zonder na te denken. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 47%, Lendület 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasfiókák FC - Lendület 0:0

48e minuut.
Persakis is nu in balbezit. Persakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Herczegfalvi de bal. Agnes rent richting de bal. Agnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lendület 1:0

58e minuut.
Makatindu verovert de bal door een tackle van achteren. Makatindu passt de bal met de wreef. Agnes is nu in balbezit. Agnes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agnes is nu in balbezit. Agnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lendület 2:0

63e minuut.
Lugović onderschept slim de pass. Lugović met een sublieme pass. Agnes is nu in balbezit. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gabay speelt de bal door. Pérez Martín met een sublieme pass. Nario rent richting de bal. Csabra onderschept slim de pass. Csabra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Trida rent richting de bal. Trida passt de bal met de wreef. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lendület 2:1

77e minuut.
Persakis heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasfiókák FC - Lendület 2:2

79e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Pecoraro met een sublieme pass. Persakis speelt de bal door. Agnes is nu in balbezit. Agnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - Lendület 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 46%, Lendület 54%.
Sasfiókák FC - Lendület 3:2