Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrut Football Club Zöld Sasok IX
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Palaticzky geeft een lange en hoge pass. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Csuha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrut Football Club - Zöld Sasok IX 0:1

7e minuut.
Paróczai met een sublieme pass. Urbán is nu in balbezit. Tihanyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tihanyi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi begaat een overtreding. Abonyi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ligeti geeft de bal voor. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Kaldenecker rent richting de bal. Kaldenecker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Palaticzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kasztel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaldenecker rent richting de bal. Kaldenecker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Palaticzky passt de bal in één keer door. Meszesán is nu in balbezit. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai rent richting de bal. Paróczai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Abonyi rent richting de bal. Légrádi onderschept slim de pass. Légrádi speelt de bal door. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrut Football Club 48%, Zöld Sasok IX 52%.
Skrut Football Club - Zöld Sasok IX 0:1

68e minuut.
Kontor trapt de bal weg. Daar is Abonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldenecker speelt de bal door. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai haalt uit met een fantastische trap. Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Csöregh met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér probeert naar een medespeler te passen. Kaldenecker is nu in balbezit. Kaldenecker draait met de bal, schiet en ... Csuha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tihanyi kan de bal niet met de borst controleren. Tihanyi schiet op doel. Csuha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Paróczai rent richting de bal. Abonyi onderschept slim de pass. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kaldenecker probeert naar een medespeler te passen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán passt de bal zonder na te denken. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Csöregh met de inworp. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán geeft een lange en hoge pass. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Csuha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Meszesán passt de bal met de wreef. Csöregh rent richting de bal. Szép verovert de bal door een tackle van achteren. Szép geeft een lange en hoge pass. Szentannai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skrut Football Club - Zöld Sasok IX 1:1

89e minuut.
Urbán met een sublieme pass. Sütő rent richting de bal. Paróczai maakt een afschuwelijke overtreding. Paróczai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrut Football Club 52%, Zöld Sasok IX 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skrut Football Club - Zöld Sasok IX 1:1