Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: Tipitopi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2800
Tipitopi VRG. SZLO FC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.3
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Palásthy rent richting de bal. Eröz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszás. Kaszás krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Eröz rent richting de bal. Eröz schiet op doel. Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Török trapt de bal weg. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz begaat een overtreding. Eröz krijgt een gele kaart. Palásthy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palásthy kan niet meer verder spelen. Szakály komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Roncada speelt de bal door. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Baticz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:1

27e minuut.
Eröz is nu in balbezit. Réti begaat een overtreding. Eröz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabos met een snel genomen vrije trap. Roncada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:2

30e minuut.
Tordai speelt de bal door. Eröz rent richting de bal. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:3

32e minuut.
Eröz geeft de bal voor. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár rent richting de bal. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Turóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszás haalt uit met een fantastische trap. Weimper probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Weimper met een harde bal richting middenveld. Réti geeft een lange en hoge pass. Gosztola rent richting de bal. Kaszás is nu in balbezit. Kaszás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Göröcs onderschept slim de pass. Göröcs geeft de bal voor. Eröz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Göröcs de bal. Turóczi geeft een hoge lob. Huszár probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Roncada verovert de bal door een tackle van achteren. Roncada geeft een hoge lob. Huszár heeft problemen om de bal te vangen. Eröz verovert de bal door een tackle van achteren. Eröz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 51%, VRG. SZLO FC 49%.
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:3

66e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie geeft een hoge lob. Daar is Huszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Eröz rent richting de bal. Réti is nu in balbezit. Eröz verovert de bal door een tackle van achteren. Eröz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kaszás rent richting de bal. Turóczi onderschept slim de pass. Réti is nu in balbezit. Kaszás rent richting de bal. Kaszás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Baticz probeert naar een medespeler te passen. Szakály is nu in balbezit. Gosztola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gosztola krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Baticz heeft problemen om de bal te vangen. Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Turóczi geeft een lange en hoge pass. Daar is Eröz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eröz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 50%, VRG. SZLO FC 50%.
Tipitopi - VRG. SZLO FC 0:4