Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: Agárd SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2251
Agárd SC The Spartans FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Laskai begaat een overtreding. Dvéri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szakál met een snel genomen vrije trap. Galla heeft problemen om de bal te vangen. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Bryła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász schiet op doel. Czukor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agárd SC - The Spartans FC 0:1

22e minuut.
Dvéri kopt de bal weg. Limperger rent richting de bal. Limperger passt de bal in één keer door. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász schiet op doel. Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agárd SC 56%, The Spartans FC 44%.
Agárd SC - The Spartans FC 0:1

67e minuut.
Galla rent richting de bal. Vadász rent richting de bal. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galla de bal. Dvéri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dvéri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agárd SC 60%, The Spartans FC 40%.
Agárd SC - The Spartans FC 0:1