Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya Zaragoza
new Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Devolz heeft problemen om de bal te vangen. Devolz passt de bal met de wreef. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 1:0

10e minuut.
Sira met een sublieme pass. Babuscio met een sublieme pass. Vámos kopt de bal weg. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Ráthonyi de bal. Pacheco is nu in balbezit. Fock geeft de bal voor. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 2:0

24e minuut.
Edge probeert naar een medespeler te passen. Vámos heeft problemen om de bal te vangen. Vámos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanchís de bal. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 3:0

32e minuut.
Fock probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vékey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fock onderschept slim de pass. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 4:0

34e minuut.
Fock verovert de bal door een tackle van achteren. Fock passt de bal in één keer door. Sanchís heeft problemen om de bal te vangen. Sanchís schiet op doel. Lendvai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 5:0

35e minuut.
Devolz met een snelle inworp. Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Devolz rent richting de bal. Devolz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Edge speelt de bal door. Fock bereikt de bal nog maar net als eerste. Fock passt de bal zonder na te denken. Devolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devolz passt de bal zonder na te denken. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge geeft de bal voor. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís schiet op doel. Lendvai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Edge rent richting de bal. Edge passt de bal in één keer door. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 21%, Zaragoza 79%.
Becskereki Gulya - Zaragoza 6:0

48e minuut.
Fock rent richting de bal. Fock passt de bal zonder na te denken. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Devolz kopt de bal weg. Daar is Becser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vékey is nu in balbezit. Sanchís onderschept slim de pass. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fock speelt de bal door. Devolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devolz passt de bal zonder na te denken. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kiskapusi trapt de bal weg. Edge kopt de bal weg. Szojka controleert de bal met de borst. Vámos verovert de bal door een tackle van achteren. Vámos draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Sira is nu in balbezit. Farrajota onderschept slim de pass. Devolz probeert naar een medespeler te passen. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís geeft de bal voor. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Xuân Khoa kan de bal niet met de borst controleren. Almási rent richting de bal. Xuân Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Khoa geeft de bal voor. Lendvai kopt de bal weg. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanchís rent richting de bal. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 7:0

68e minuut.
Vámos speelt de bal door. Lendvai rent richting de bal. Lendvai geeft een lange en hoge pass. Edge rent richting de bal. Edge probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fock met een sublieme pass. Devolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devolz met een sublieme pass. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 8:0

75e minuut.
Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Xuân Khoa rent richting de bal. Xuân Khoa geeft een hoge lob. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Farrajota geeft de bal voor. Inworp. Vékey met de inworp. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 9:0

83e minuut.
Almási heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa passt de bal met de wreef. Edge is nu in balbezit. Edge geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi bokst de bal weg. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - Zaragoza 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 22%, Zaragoza 78%.
Becskereki Gulya - Zaragoza 10:0