Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Zaragoza Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Zaragoza Kutyaütők társasága
Attack Tactiek kutya
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Szokola geeft een hoge lob. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek met een sublieme pass. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:1

6e minuut.
Daar is Rajos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajos passt de bal met de wreef. Vékey is nu in balbezit. Sampaolo onderschept slim de pass. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Becser de bal. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:2

11e minuut.
Sampaolo passt de bal zonder na te denken. Daar is Belluccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ráthonyi is nu in balbezit. Sampaolo onderschept slim de pass. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:3

14e minuut.
Erdei speelt de bal door. Daar is Wawrzyńczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:4

16e minuut.
Becser onderschept slim de pass. Wawrzyńczok rent richting de bal. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Wanatowicz geeft een hoge lob. Sampaolo krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi bokst de bal weg.

20e minuut.
Báez geeft een lange en hoge pass. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:5

22e minuut.
Wanatowicz passt de bal met de wreef. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio speelt de bal door. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wanatowicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wawrzyńczok de bal. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:6

24e minuut.
Daar is Belluccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenosyan rent richting de bal. Kenosyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belluccio de bal. Belluccio draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wanatowicz met een sublieme pass. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek passt de bal met de wreef. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:7

28e minuut.
Rajos passt de bal in één keer door. Sampaolo rent richting de bal. Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kenosyan speelt de bal door. Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio passt de bal met de wreef. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyńczok verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Kenosyan geeft een lange en hoge pass. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wawrzyńczok de bal. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sampaolo de bal. Becser probeert naar een medespeler te passen. Ráthonyi heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Wanatowicz geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi bokst de bal weg. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:8

39e minuut.
Daar is Szokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo met een sublieme pass. Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:9

41e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Kwiek is nu in balbezit. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel. Lendvai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:10

43e minuut.
Wawrzyńczok verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo schiet op doel. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 80%, Kutyaütők társasága 20%.
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:10

46e minuut.
Iţic rent richting de bal. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz passt de bal in één keer door. Sampaolo probeert de bal met de borst te controleren. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Vékey onderschept slim de pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio rent richting de bal. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kenosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Erdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdei geeft een hoge lob. Sampaolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo passt de bal zonder na te denken. Becser rent richting de bal. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:11

60e minuut.
Doeltrap. Kuzia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Becser is nu in balbezit. Sampaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiek rent richting de bal. Kwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:12

62e minuut.
Sampaolo passt de bal in één keer door. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz met een sublieme pass. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz passt de bal met de wreef. Kwiek is nu in balbezit. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wanatowicz passt de bal met de wreef. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic geeft de bal voor. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szojka rent richting de bal. Szojka geeft een hoge lob. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:13

69e minuut.
Bánhidi probeert naar een medespeler te passen. Rajos speelt de bal door. Becser is nu in balbezit. Sampaolo onderschept slim de pass. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:14

73e minuut.
Kenosyan rent richting de bal. Kenosyan probeert naar een medespeler te passen. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Inworp. Neuroth komt het veld opgelopen. Khachaturyan komt het veld opgelopen. Kothencz komt het veld opgelopen. Kothencz met een snelle inworp. Vékey rent richting de bal. Kuzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzia geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Rajos controleert de bal met de borst. Ráthonyi rent richting de bal. Khachaturyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khachaturyan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Becser de bal. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia passt de bal zonder na te denken. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:15

79e minuut.
Kuzia is nu in balbezit. Vékey is nu in balbezit. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wawrzyńczok speelt de bal door. Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kothencz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwiek de bal. Kwiek schiet op doel. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok passt de bal in één keer door. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:16

85e minuut.
Becser probeert naar een medespeler te passen. Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan begaat een overtreding. Khachaturyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Wawrzyńczok speelt de bal door. Klungelig pakt Sampaolo de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lendvai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:17

88e minuut.
Kwiek passt de bal met de wreef. Neuroth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzia schiet op doel. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 85%, Kutyaütők társasága 15%.
Zaragoza - Kutyaütők társasága 0:18