Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Henry és Cicája SC Sásd VSK
henrytaktika Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Egervári probeert de bal met de borst te controleren. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi passt de bal zonder na te denken. Gere is nu in balbezit. Gere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 1:0

11e minuut.
Buitenspel voor Mogyoródi. Goede buitenspelval van de verdediging. Bánki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere haalt uit met een fantastische trap. Latabár probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 2:0

18e minuut.
Mezey met een sublieme pass. Csupra is nu in balbezit. Csupra geeft een lange en hoge pass. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Rákosi de bal. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh passt de bal in één keer door. Gere is nu in balbezit. Gere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Virágh probeert naar een medespeler te passen. Szentmiklósi speelt de bal door. Klungelig pakt Gere de bal. Egervári rent richting de bal. Egervári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rákosi rent richting de bal. Virágh verovert de bal door een tackle van achteren. Virágh passt de bal zonder na te denken. Gere rent richting de bal. Gere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 3:0

31e minuut.
Daar is Rákosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egervári is nu in balbezit. Egervári passt de bal in één keer door. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gere probeert de bal aan de voet te houden. Szentmiklósi met een sublieme pass. Egervári is nu in balbezit. Egervári draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Virágh onderschept slim de pass. Virágh met een sublieme pass. Latabár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere verovert de bal door een tackle van achteren. Gere haalt uit met een fantastische trap. Vitray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Virágh onderschept slim de pass. Gere rent richting de bal. Gere passt de bal met de wreef. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bock geeft een lange en hoge pass. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Latabár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latabár krijgt een gele kaart. Gere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gere neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henry és Cicája SC 25%, Sásd VSK 75%.
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 4:0

46e minuut.
Báló passt de bal met de wreef. Rubint is nu in balbezit. Rubint met een sublieme pass. Gere heeft problemen om de bal te vangen. Gere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Virágh met een sublieme pass. Gere is nu in balbezit. Gere passt de bal in één keer door. Szentmiklósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 5:0

52e minuut.
Egervári passt de bal zonder na te denken. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere passt de bal in één keer door. Szentmiklósi heeft problemen om de bal te vangen. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bock geeft een hoge lob. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi passt de bal in één keer door. Egervári is nu in balbezit. Egervári schiet op doel. Paal! Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere geeft een hoge lob. Egervári is nu in balbezit. Egervári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 6:0

55e minuut.
Vecsei speelt de bal door. Klungelig pakt Báló de bal. Egervári rent richting de bal. Egervári draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mogyoródi rent richting de bal. Bánki onderschept slim de pass. Bánki met een sublieme pass. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dézsi met de inworp. Csupra geeft een lange en hoge pass. Daar is Haraszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gere is nu in balbezit. Gere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bánki met de inworp. Klungelig pakt Dézsi de bal. Dézsi met een sublieme pass. Szentmiklósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentmiklósi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 7:0

71e minuut.
Bock probeert naar een medespeler te passen. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi passt de bal in één keer door. Egervári bereikt de bal nog maar net als eerste. Egervári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Csupra met een sublieme pass. Daar is Virágh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virágh speelt de bal door. Egervári is nu in balbezit. Egervári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Szentmiklósi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egervári is nu in balbezit. Rubint legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rubint krijgt een gele kaart. Egervári roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Egervári kan niet meer verder spelen. Bodovinszky komt het veld opgelopen. Szentmiklósi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 8:0

78e minuut.
Bock kopt de bal weg. Dézsi heeft problemen om de bal te vangen. Csupra met een sublieme pass. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Haraszti geeft de bal voor. Mezey bereikt de bal nog maar net als eerste. Csupra onderschept slim de pass. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bánki geeft een lange en hoge pass. Latabár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere onderschept slim de pass. Gere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 9:0

88e minuut.
Gere rent richting de bal. Gere passt de bal zonder na te denken. Bodovinszky is nu in balbezit. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi passt de bal met de wreef. Latabár is nu in balbezit. Gere verovert de bal door een tackle van achteren. Gere draait met de bal, schiet en ... Vitray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henry és Cicája SC 17%, Sásd VSK 83%.
Henry és Cicája SC - Sásd VSK 10:0