Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2890
DATE LA Gang Békéscsaba
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 26
adequate Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Oláh met een snelle inworp. Egerszegi rent richting de bal. Csertői legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egerszegi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vieri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Gang Békéscsaba 1:0

20e minuut.
Gaskó geeft een lange en hoge pass. Havrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morvay met een sublieme pass. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szücs rent richting de bal. Szücs geeft een lange en hoge pass. Dékány rent richting de bal. Dékány geeft een hoge lob. Vieri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Meerschaut is nu in balbezit. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka rent richting de bal. Adamus onderschept slim de pass. Adamus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kertész is nu in balbezit. Dékány onderschept slim de pass. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi bokst de bal weg.

34e minuut.
Egerszegi met een sublieme pass. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertész begaat een overtreding. Vieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dékány wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Csonka is nu in balbezit. Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. Adamus passt de bal zonder na te denken. Meerschaut rent richting de bal. Meerschaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 57%, Gang Békéscsaba 43%.
DATE LA - Gang Békéscsaba 1:0

58e minuut.
Adamus rent richting de bal. Gobbi onderschept slim de pass. Gobbi passt de bal in één keer door. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gobbi passt de bal zonder na te denken. Dékány is nu in balbezit. Polyák is nu in balbezit. Vieri is nu in balbezit. Vieri haalt uit met een fantastische trap. Kosztolányi bokst de bal weg.

66e minuut.
Adamus is nu in balbezit. Maurer geeft de bal voor. Egerszegi kopt de bal weg. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeszenszky komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garaba komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kosztolányi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Jeszenszky de bal. Kertész rent richting de bal. Dékány verovert de bal door een tackle van achteren. Dékány draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Csonka kopt de bal weg. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. Kis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Csonka geeft de bal voor. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri passt de bal in één keer door. Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 48%, Gang Békéscsaba 52%.
DATE LA - Gang Békéscsaba 1:0