Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2943
DATE LA Dartoniták
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Dékány verovert de bal door een tackle van achteren. Dékány speelt de bal door. Vieri rent richting de bal. Vieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sztankay kopt de bal weg. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri onderschept slim de pass. Vieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maurer met een sublieme pass. Dugalits rent richting de bal. Dugalits speelt de bal door. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány is nu in balbezit. Dugalits begaat een overtreding. Dékány is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dékány zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bihari de bal. Vieri is nu in balbezit. Vieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dékány passt de bal zonder na te denken. Morvay rent richting de bal. Klungelig pakt Morvay de bal. Morvay geeft een hoge lob. Egerszegi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 1:0

25e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Dugalits passt de bal met de wreef. Egerszegi is nu in balbezit. Vieri is nu in balbezit. Vieri schiet op doel. Váraljai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Gobbi kopt de bal weg. Vieri is nu in balbezit. Vieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 2:0

36e minuut.
Gobbi speelt de bal door. Vieri rent richting de bal. Dugalits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vieri kan niet meer verder spelen. Demjén komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dékány neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Váraljai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Morvay onderschept slim de pass. Morvay geeft de bal voor. Egerszegi kopt de bal weg. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egerszegi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dékány zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bihari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 36%, Dartoniták 64%.
DATE LA - Dartoniták 3:0

48e minuut.
Maurer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gyarmati komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Oláh kopt de bal weg. Gobbi geeft een lange en hoge pass. Egerszegi geeft een hoge lob. Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 4:0

61e minuut.
Gyarmati geeft de bal voor. Demjén kopt de bal weg. Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány schiet op doel. Váraljai probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 5:0

74e minuut.
Gyarmati geeft de bal voor. Oláh is nu in balbezit. Schuster begaat een overtreding. Schuster krijgt een gele kaart. Oláh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dékány zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Demjén krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Dartoniták 6:0

78e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi geeft een lange en hoge pass. Daar is Dugalits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dékány rent richting de bal. Dékány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 33%, Dartoniták 67%.
DATE LA - Dartoniták 6:0