Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. DVSC PUK
433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 17
solide Schieten zwak
matig Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Sike geeft een hoge lob. Copain rent richting de bal. Berendi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berendi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sarlós kopt de bal weg. Daar is Kozarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozarek onderschept slim de pass. Országh probeert de bal met de borst te controleren. Országh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hadaró rent richting de bal. Golda controleert de bal met de borst. Hadaró schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Golda kan niet meer verder spelen. Lőwy komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Újlaky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemoda. Újlaky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kónya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yapari maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Diakhaté rent richting de bal. Diakhaté passt de bal zonder na te denken. Yapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapari haalt uit met een fantastische trap. Buzás probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DVSC - PUK 1:0

36e minuut.
Hinkó probeert naar een medespeler te passen. Copain probeert naar een medespeler te passen. Yapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buzás de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DVSC - PUK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. DVSC 51%, PUK 49%.
FC. DVSC - PUK 2:0

71e minuut.
Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Kónya verovert de bal door een tackle van achteren. Diakhaté rent richting de bal. Copain is nu in balbezit. Copain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakhaté verovert de bal door een tackle van achteren. Diakhaté speelt de bal door. Yapari is nu in balbezit. Yapari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Diakhaté verovert de bal door een tackle van achteren. Diakhaté probeert naar een medespeler te passen. Yapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. DVSC - PUK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. DVSC 34%, PUK 66%.
FC. DVSC - PUK 3:0