Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cSaLoGány Gunners on board FC
442 Tactiek Burn
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hámos rent richting de bal. Annus begaat een overtreding. Hámos raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domokos is nu in balbezit. Domokos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sági rent richting de bal. Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Hámos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cSaLoGány - Gunners on board FC 0:1

24e minuut.
Klausz probeert naar een medespeler te passen. Szanyó is nu in balbezit. Császár verovert de bal door een tackle van achteren. Császár draait met de bal, schiet en ... Tompa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos verovert de bal door een tackle van achteren. Domokos met een sublieme pass. Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cSaLoGány - Gunners on board FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cSaLoGány 53%, Gunners on board FC 47%.
cSaLoGány - Gunners on board FC 0:2

77e minuut.
Baróti onderschept slim de pass. Hámos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baróti. Baróti krijgt een gele kaart. Hámos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rajczi met een snel genomen vrije trap. Domokos rent richting de bal. Domokos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cSaLoGány 54%, Gunners on board FC 46%.
cSaLoGány - Gunners on board FC 0:2