Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Madrid SE
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szögedi met een snelle inworp. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Ember probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fényi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Madrid SE 1:0

24e minuut.
Orsós geeft een hoge lob. Alpár heeft problemen om de bal te vangen. Alpár passt de bal met de wreef. Somló bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alpár is nu in balbezit. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska passt de bal in één keer door. Somló rent richting de bal. Somló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheriff Tiraspol - Madrid SE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 49%, Madrid SE 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - Madrid SE 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balázsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Alpár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpár passt de bal met de wreef. Somló is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lónyay kan de bal niet met de borst controleren. Balázsy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónyay. Lónyay krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Klungelig pakt Lónyay de bal. Balázsy verovert de bal door een tackle van achteren. Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Alpár rent richting de bal. Alpár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vágvölgyi met een snelle inworp. Brecska rent richting de bal. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Alpár rent richting de bal. Alpár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vágvölgyi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karafa de bal onder controle te krijgen. Brecska speelt de bal door. Alpár is nu in balbezit. Alpár haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Somló bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Madrid SE 1:2

58e minuut.
Penoff geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vágó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somló is nu in balbezit. Somló geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Karafa probeert de bal aan de voet te houden. Somló is nu in balbezit. Somló passt de bal met de wreef. Alpár rent richting de bal. Alpár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Perczel probeert naar een medespeler te passen. Alpár is nu in balbezit. Alpár geeft de bal voor. Mecseki heeft problemen om de bal te vangen. Somló rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balázsy zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lónyay is nu in balbezit. Lónyay geeft een hoge lob. Inworp. Perczel met een snelle inworp. Balázsy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 74%, Madrid SE 26%.
Sheriff Tiraspol - Madrid SE 1:2