Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Gyilok FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6345
Gyilok FC Sasok FC
sarok2 Tactiek Támadó egyéni
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Révfi trapt de bal weg. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda passt de bal met de wreef. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves geeft een lange en hoge pass. Szöllősi probeert naar een medespeler te passen. Filep rent richting de bal. Filep haalt uit met een fantastische trap. Czene bokst de bal weg.

32e minuut.
Gajda met de inworp. Lehota is nu in balbezit. Lehota geeft een hoge lob. Filep is nu in balbezit. Filep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krakker onderschept slim de pass. Krakker geeft de bal voor. Tasnádi heeft problemen om de bal te vangen. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czinege heeft problemen om de bal te vangen. Filep is nu in balbezit. Filep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Czene trapt de bal weg van het doel. Ivanics controleert de bal met de borst. Ivanics speelt de bal door. Klungelig pakt Takó de bal. Takó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilok FC - Sasok FC 0:1

43e minuut.
Vágner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 76%, Sasok FC 24%.
Gyilok FC - Sasok FC 0:1

46e minuut.
Szíjj passt de bal met de wreef. Pölöskei probeert de bal met de borst te controleren. Czinege is nu in balbezit. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep draait met de bal, schiet en ... Czene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Szíjj draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Révfi trapt de bal weg van het doel. Filep is nu in balbezit. Filep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyilok FC - Sasok FC 1:1

49e minuut.
Czinege is nu in balbezit. Czinege geeft een lange en hoge pass. Szíjj kopt de bal weg. Filep is nu in balbezit. Filep draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ivanics passt de bal met de wreef. Szentannai met een sublieme pass. Takó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Czinege geeft de bal voor. Sajó rent richting de bal. Sajó speelt de bal door. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szöllősi met een sublieme pass. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep onderschept slim de pass. Filep schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 63%, Sasok FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - Sasok FC 1:1