Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Siena AS TRONZØ
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Faella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Grisostomo speelt de bal door. Breggia rent richting de bal. Breggia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Grisostomo met een sublieme pass. Klungelig pakt Faragli de bal. Faragli passt de bal in één keer door. Breggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Breggia draait met de bal, schiet en ... Cuzzo bokst de bal weg.

15e minuut.
Amalfitano is nu in balbezit. Mengacci onderschept slim de pass. Mengacci met een sublieme pass. Faragli rent richting de bal. Faragli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Benocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Faella rent richting de bal. Faragli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faragli krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Faella rent richting de bal. Grisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Grisostomo probeert naar een medespeler te passen. Breggia is nu in balbezit. Breggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mengacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengacci probeert naar een medespeler te passen. Colaianni bereikt de bal nog maar net als eerste. Breggia verovert de bal door een tackle van achteren. Breggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Siena - AS TRONZØ 1:0

31e minuut.
Alemagna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piliu de bal. Vescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescia haalt uit met een fantastische trap. Fasulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Calatro trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Benocci de bal. Faragli met een sublieme pass. Breggia is nu in balbezit. Breggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tuberto met een sublieme pass. Mengacci is nu in balbezit. Mengacci met een sublieme pass. Trogu is nu in balbezit. Trogu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Siena - AS TRONZØ 2:0

43e minuut.
Grisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faella begaat een overtreding. Grisostomo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grisostomo met een snel genomen vrije trap. Breggia rent richting de bal. Breggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Siena - AS TRONZØ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Siena 47%, AS TRONZØ 53%.
AC Siena - AS TRONZØ 3:0

47e minuut.
Breggia onderschept slim de pass. Breggia met een sublieme pass. Faragli rent richting de bal. Breggia rent richting de bal. Breggia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Faella speelt de bal door. Turcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcato probeert naar een medespeler te passen. Breggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Breggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Faragli onderschept slim de pass. Innocenti verovert de bal door een tackle van achteren. Innocenti passt de bal met de wreef. Breggia rent richting de bal. Breggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Siena - AS TRONZØ 4:0

79e minuut.
Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trogu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Innocenti met een sublieme pass. Trogu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Breggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Innocenti is nu in balbezit. Innocenti geeft de bal voor. Alemagna probeert de bal aan de voet te houden. Alemagna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Siena 47%, AS TRONZØ 53%.
AC Siena - AS TRONZØ 4:0