Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Romagnola F.C. Officina del Gusto
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ridolfo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Priore rent richting de bal. Pugni is nu in balbezit. Priore is nu in balbezit. Priore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barbé rent richting de bal. Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé is nu in balbezit. Barbé draait met de bal, schiet en ... Taffarel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Romagnola F.C. - Officina del Gusto 1:0

27e minuut.
Spiridioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé onderschept slim de pass. Barbé met een sublieme pass. Figliuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figliuolo haalt uit met een fantastische trap. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Spiridioni rent richting de bal. Spiridioni probeert naar een medespeler te passen. Priore is nu in balbezit. Pugni rent richting de bal. Pugni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Spiridioni met een sublieme pass. Pugni is nu in balbezit. Pugni passt de bal met de wreef. Priore is nu in balbezit. Priore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 55%, Officina del Gusto 45%.
La Romagnola F.C. - Officina del Gusto 1:0

51e minuut.
Toninelli met een harde bal richting middenveld. Pugni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dondoli de bal onder controle te krijgen. Priore rent richting de bal. Priore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Biscardi kopt de bal weg. Ridolfo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pugni. Pugni krijgt een gele kaart. Ridolfo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ridolfo kan niet meer verder spelen. Fanciulli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pugni is nu in balbezit. Priore is nu in balbezit. Pugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore haalt uit met een fantastische trap. Facincani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montalbano met de inworp. Ostano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostano met een sublieme pass. Barbé met een sublieme pass. Taffarel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

85e minuut.
Facincani trapt de bal weg. Bambi kopt de bal weg. Dondoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alloisi rent richting de bal. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. Facincani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Romagnola F.C. 53%, Officina del Gusto 47%.
La Romagnola F.C. - Officina del Gusto 1:0