Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGONI PISA Shrektar Donetsk
352 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ricciola met een harde bal richting middenveld. Ortense kopt de bal weg. Carapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guidolin verovert de bal door een tackle van achteren. Guidolin speelt de bal door. Taormina probeert de bal met de borst te controleren. Carapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Ortense probeert de bal met de borst te controleren. Barbiere is nu in balbezit. Barbiere geeft een hoge lob. Daar is Carapelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taormina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaralli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciaralli passt de bal in één keer door. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Shrektar Donetsk 1:0

37e minuut.
Guidolin onderschept slim de pass. Guidolin geeft een hoge lob. Barbiere heeft problemen om de bal te vangen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Shrektar Donetsk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 44%, Shrektar Donetsk 56%.
DRAGONI PISA - Shrektar Donetsk 2:0

54e minuut.
Ciaralli is nu in balbezit. Ortense begaat een overtreding. Ciaralli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taormina met een snel genomen vrije trap. Daar is Barbiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buscaglione geeft een lange en hoge pass. Dormetta rent richting de bal. Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Ciaralli rent richting de bal. Ciaralli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Taormina de bal. Carapelli is nu in balbezit. Taormina maakt een afschuwelijke overtreding. Taormina krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Petcu rent richting de bal. Orsatti verovert de bal door een tackle van achteren. Orsatti probeert naar een medespeler te passen. Carapelli rent richting de bal. Carapelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pantano met een sublieme pass. Ciaralli rent richting de bal. Ciaralli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbiere de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 41%, Shrektar Donetsk 59%.
DRAGONI PISA - Shrektar Donetsk 2:0