Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGONI PISA Europa fc 1980
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Borghino met de inworp. Alesio is nu in balbezit. Alesio passt de bal in één keer door. Vasini is nu in balbezit. Vasini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Siddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano rent richting de bal. Pantano passt de bal met de wreef. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu onderschept slim de pass. Petcu passt de bal in één keer door. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baretto controleert de bal met de borst. Pantano rent richting de bal. Zanotti speelt de bal door. Ciaralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaralli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano passt de bal met de wreef. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taormina kopt de bal weg. Pantano rent richting de bal. Pantano probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi schiet op doel. Genga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ciaralli is nu in balbezit. Minai onderschept slim de pass. Minai speelt de bal door. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pantano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berro komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Minai is nu in balbezit. Berro onderschept slim de pass. Berro speelt de bal door. Ciaralli is nu in balbezit. Ciaralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Europa fc 1980 1:0

42e minuut.
Piano geeft een lange en hoge pass. Sighieri is nu in balbezit. Sighieri speelt de bal door. Berro is nu in balbezit. Berro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 35%, Europa fc 1980 65%.
DRAGONI PISA - Europa fc 1980 1:0

48e minuut.
Maffé probeert de bal aan de voet te houden. Borghino bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghino passt de bal met de wreef. Teofilo is nu in balbezit. Teofilo draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Minai bereikt de bal nog maar net als eerste. Minai probeert naar een medespeler te passen. Vasini speelt de bal door. Petcu is nu in balbezit. Petcu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vasini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teofilo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGONI PISA - Europa fc 1980 1:1

71e minuut.
Genga speelt de bal door. Alesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesio speelt de bal door. Teofilo rent richting de bal. Teofilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 49%, Europa fc 1980 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DRAGONI PISA - Europa fc 1980 1:1