Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempodan Diggio FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Maioli is nu in balbezit. Guastalvino rent richting de bal. Guastalvino passt de bal in één keer door. Avigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avigliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gualdi heeft problemen om de bal te vangen. Panicucci is nu in balbezit. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano draait met de bal, schiet en ... Barbarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Diggio FC 0:1

26e minuut.
Ciribilli met de inworp. Daar is Guastalvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guastalvino speelt de bal door. Avigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avigliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cagnoni probeert naar een medespeler te passen. Pino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panicucci. Panicucci krijgt een gele kaart. Ingiari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olmi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Klungelig pakt Maioli de bal. Maioli geeft een hoge lob. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnoni onderschept slim de pass. Cagnoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 56%, Diggio FC 44%.
Tempodan - Diggio FC 0:1

56e minuut.
Maisano probeert de bal aan de voet te houden. Panicucci is nu in balbezit. Panicucci speelt de bal door. Tantillo heeft problemen om de bal te vangen. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Massarotti passt de bal zonder na te denken. Avigliano is nu in balbezit. Cassarotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassarotto krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gualdi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Granese komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Panicucci rent richting de bal. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Panicucci rent richting de bal. Maisano onderschept slim de pass. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Olmi geeft de bal voor. Tantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Maioli verovert de bal door een tackle van achteren. Maioli haalt uit met een fantastische trap. Tarabelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempodan - Diggio FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 48%, Diggio FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempodan - Diggio FC 1:1