Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trenzy Juventus1111897
Terza Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Bandera met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Bai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bai krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Doeltrap. Profi met een harde bal richting middenveld. Lorenzo kopt de bal weg. Pezzato is nu in balbezit. Pezzato draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Laczkó is nu in balbezit. Laczkó passt de bal in één keer door. Calaciura rent richting de bal. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bandera speelt de bal door. Corto is nu in balbezit. Bai verovert de bal door een tackle van achteren. Bai geeft een lange en hoge pass. Pezzato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto is nu in balbezit. Sarto speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Laczkó met een sublieme pass. Sarto is nu in balbezit. Sarto passt de bal in één keer door. Pezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Guarnero is nu in balbezit. Pezzato verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzato passt de bal zonder na te denken. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Juventus1111897 1:0

36e minuut.
Collamoto is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pezzato de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 23%, Juventus1111897 77%.
trenzy - Juventus1111897 1:0

46e minuut.
Sarto passt de bal zonder na te denken. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal in één keer door. Pezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bai passt de bal zonder na te denken. Pezzato speelt de bal door. Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pietrantu komt het veld opgelopen. Costarella komt het veld opgelopen. Marturano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Juventus1111897 2:0

67e minuut.
Del monte is nu in balbezit. Del monte probeert naar een medespeler te passen. Bandera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Sarto is nu in balbezit. Sarto passt de bal in één keer door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Costarella onderschept slim de pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bai met een snelle inworp. Mannoni rent richting de bal. Sarto onderschept slim de pass. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Juventus1111897 3:0

90e minuut.
Sarto verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Costarella rent richting de bal. Costarella haalt uit met een fantastische trap. Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Juventus1111897 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 14%, Juventus1111897 86%.
trenzy - Juventus1111897 4:0