Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus1111897 B. Rebels
Normal Tactiek petisso
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Windfuhr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tapanoğlu kopt de bal weg. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakis verovert de bal door een tackle van achteren. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wodecki de bal. Wodecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Windfuhr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceccucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schlatter met een snelle inworp. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Fasani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fasani niet meer kan verder spelen. Perosio komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Iancu geeft de bal voor. Wodecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Guarnero de bal. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu speelt de bal door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki schiet op doel. Perosio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:2

24e minuut.
Windfuhr rent richting de bal. Windfuhr passt de bal in één keer door. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk geeft een hoge lob. Tapanoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:3

25e minuut.
Turletto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siverchuk met een snelle inworp. Windfuhr is nu in balbezit. Windfuhr geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guarnero met een sublieme pass. Schlatter speelt de bal door. Alcántara geeft een hoge lob. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:4

31e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Windfuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Windfuhr met een sublieme pass. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:5

33e minuut.
Siverchuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wodecki de bal. Wodecki passt de bal in één keer door. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:6

34e minuut.
Schlatter passt de bal zonder na te denken. Windfuhr is nu in balbezit. Guarnero onderschept slim de pass. Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:7

36e minuut.
Alcántara is nu in balbezit. Alcántara geeft een lange en hoge pass. Perosio met een sublieme pass. Siverchuk geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Schlatter met een sublieme pass. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rovida zijn tegenspeler op de grond. Rovida is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wodecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Schlatter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tapanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Schlatter is nu in balbezit. Schlatter met een sublieme pass. Windfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Perosio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 77%, B. Rebels 23%.
Juventus1111897 - B. Rebels 0:7

47e minuut.
Windfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccucci is nu in balbezit. Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Windfuhr draait met de bal, schiet en ... Ceccucci speelt de bal door. Collamoto heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:8

50e minuut.
Wodecki is nu in balbezit. Wodecki met een sublieme pass. Tapanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:9

51e minuut.
Mannoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wodecki de bal. Wodecki probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Guarnero passt de bal in één keer door. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk geeft een hoge lob. Daar is Wodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Iancu geeft een lange en hoge pass. Wodecki rent richting de bal. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:10

57e minuut.
Windfuhr heeft problemen om de bal te vangen. Windfuhr probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Perosio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Perosio trapt de bal weg van het doel. Inworp. Schlatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Samakis probeert naar een medespeler te passen. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Siverchuk geeft een hoge lob. Corto heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:11

67e minuut.
Schlatter met de inworp. Wodecki rent richting de bal. Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wodecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:12

68e minuut.
Alcántara passt de bal zonder na te denken. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Windfuhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:13

69e minuut.
Mannoni rent richting de bal. Tapanoğlu onderschept slim de pass. Windfuhr heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Perosio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:14

71e minuut.
Schlatter is nu in balbezit. Schlatter speelt de bal door. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Perosio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:15

73e minuut.
Ceccucci geeft een lange en hoge pass. Mannoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcántara met een sublieme pass. Windfuhr is nu in balbezit. Windfuhr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:16

75e minuut.
Wodecki is nu in balbezit. Wodecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Ceccucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:17

76e minuut.
Windfuhr rent richting de bal. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tapanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:18

78e minuut.
Corto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schlatter met een snelle inworp. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Navarro rent richting de bal. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wodecki de bal. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:19

85e minuut.
Klungelig pakt Wodecki de bal. Corto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki onderschept slim de pass. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal zonder na te denken. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Alcántara speelt de bal door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Perosio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - B. Rebels 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 92%, B. Rebels 8%.
Juventus1111897 - B. Rebels 0:20