Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. tua SC AppatiDiCasa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Cirilli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bascapé de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dell`Olio. Bascapé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bascapé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fatigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fatigati probeert naar een medespeler te passen. Cabassa kopt de bal weg. Daar is Becchere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppo is nu in balbezit. Galuppo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Scappin trapt de bal weg van het doel. Zuccatelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Becchere de bal. Galuppo rent richting de bal. Galuppo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - SC AppatiDiCasa 0:1

30e minuut.
Zullo met de inworp. Gesso is nu in balbezit. Gesso speelt de bal door. Borsoi is nu in balbezit. Borsoi schiet op doel. Scappin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. tua 64%, SC AppatiDiCasa 36%.
A.C. tua - SC AppatiDiCasa 0:1

60e minuut.
Cabassa passt de bal met de wreef. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni begaat een overtreding. Zanni krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabassa speelt de bal door. Daar is Galuppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. tua - SC AppatiDiCasa 0:2

79e minuut.
Palazzo kan de bal niet met de borst controleren. Gesso is nu in balbezit. Gesso probeert naar een medespeler te passen. Zuccatelli is nu in balbezit. Zuccatelli draait met de bal, schiet en ... Fatigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. tua 39%, SC AppatiDiCasa 61%.
A.C. tua - SC AppatiDiCasa 0:2