Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wizard Whales Fc Mignottingham
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Rampinelli rent richting de bal. Rampinelli geeft een lange en hoge pass. Tufo is nu in balbezit. Arzenti onderschept slim de pass. Arzenti draait met de bal, schiet en ... Dellabella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Spadotto met de inworp. Borscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglini onderschept slim de pass. Travaglini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avagliano de bal. Dellabella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - Fc Mignottingham 1:0

44e minuut.
Modugno speelt de bal door. Fumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecarotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fecarotta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 58%, Fc Mignottingham 42%.
Wizard Whales - Fc Mignottingham 1:0

49e minuut.
Scapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapino geeft een lange en hoge pass. Tufo kopt de bal weg. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Modugno speelt de bal door. Rampinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampinelli probeert naar een medespeler te passen. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Scapin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lomasto rent richting de bal. Modugno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modugno krijgt een gele kaart. Lomasto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lomasto kan niet meer verder spelen. Pileci komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Racusa is nu in balbezit. Racusa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scapino de bal. Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dellabella met een harde bal richting middenveld. Modugno kopt de bal weg. Scapin is nu in balbezit. Scapin draait met de bal, schiet en ... Caiaffa krijgt zijn hoofd ertegen. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Costacurta passt de bal in één keer door. Racusa is nu in balbezit. Scapin rent richting de bal. Caiaffa is nu in balbezit. Caiaffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Scapino onderschept slim de pass. Scapino passt de bal zonder na te denken. Rampinelli speelt de bal door. Arzenti rent richting de bal. Arzenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - Fc Mignottingham 2:0

76e minuut.
Spadotto is nu in balbezit. Tanzillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzillo passt de bal zonder na te denken. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Spadotto geeft een hoge lob. Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - Fc Mignottingham 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 58%, Fc Mignottingham 42%.
Wizard Whales - Fc Mignottingham 2:1