Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperator fc Andalucìa FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cacciavillani geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ricci de bal onder controle te krijgen. Pane is nu in balbezit. Mottola rent richting de bal. Mottola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - Andalucìa FC 1:0

19e minuut.
Zancarli met de inworp. Polcini rent richting de bal. Polcini draait met de bal, schiet en ... Pievano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pievano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mottola verovert de bal door een tackle van achteren. Capitanio onderschept slim de pass. Capitanio passt de bal met de wreef. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani schiet op doel. Tiberio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cacciavillani passt de bal met de wreef. Mottini geeft een lange en hoge pass. Fazio kan de bal niet met de borst controleren. Farri is nu in balbezit. Farri schiet op doel. Gaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri is nu in balbezit. Fulconi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fulconi krijgt een gele kaart. Farri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polcini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri onderschept slim de pass. Farri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mottini met een snelle inworp. Zancarli is nu in balbezit. Cascinu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cascinu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 57%, Andalucìa FC 43%.
Imperator fc - Andalucìa FC 1:0

61e minuut.
Caldera geeft een hoge lob. Inworp. Stazu met een snelle inworp. Cacciavillani heeft problemen om de bal te vangen. Cacciavillani schiet op doel. Tiberio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stazu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cacciavillani de bal. Cacciavillani met een sublieme pass. Mottola is nu in balbezit. Mottola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ricci is nu in balbezit. Pane onderschept slim de pass. Pane passt de bal in één keer door. Mottola is nu in balbezit. Mottola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 59%, Andalucìa FC 41%.
Imperator fc - Andalucìa FC 1:0