Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo cef Andalucìa FC
Sweep Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Calino met een snelle inworp. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini geeft een lange en hoge pass. Cersosimo rent richting de bal. Cersosimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Andalucìa FC 1:0

25e minuut.
Polcini probeert naar een medespeler te passen. Pievano is nu in balbezit. Pievano probeert naar een medespeler te passen. Farri is nu in balbezit. Farri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ricci met een snelle inworp. Capitanio rent richting de bal. Capitanio probeert naar een medespeler te passen. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 62%, Andalucìa FC 38%.
dinamo cef - Andalucìa FC 1:0

76e minuut.
Klungelig pakt Cersosimo de bal. Caldera is nu in balbezit. Cersosimo verovert de bal door een tackle van achteren. Cersosimo haalt uit met een fantastische trap. Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Andalucìa FC 2:0

81e minuut.
Menichetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichetti passt de bal met de wreef. Ricci heeft problemen om de bal te vangen. Calino bereikt de bal nog maar net als eerste. Calino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini onderschept slim de pass. Bononcini met een sublieme pass. Daar is Cersosimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cersosimo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 55%, Andalucìa FC 45%.
dinamo cef - Andalucìa FC 2:0