Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperator fc dinamo cef
Normal Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Daar is Scarangello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mottola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarangello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conversi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Fazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inghilterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesta verovert de bal door een tackle van achteren. Nesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - dinamo cef 0:1

17e minuut.
Sambiagio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani schiet op doel. Parollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarangello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - dinamo cef 1:1

19e minuut.
Pane rent richting de bal. Pane speelt de bal door. Daar is Mottola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mottola haalt uit met een fantastische trap. Scarangello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - dinamo cef 2:1

27e minuut.
Calino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fazio de bal. Nesta is nu in balbezit. Nesta draait met de bal, schiet en ... Gaiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - dinamo cef 2:2

31e minuut.
Calino met een snelle inworp. Daar is Cascinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmati verovert de bal door een tackle van achteren. Delmati geeft een hoge lob. Nesta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 57%, dinamo cef 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - dinamo cef 2:2

81e minuut.
Calino speelt de bal door. Nesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesta onderschept slim de pass. Nesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 46%, dinamo cef 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - dinamo cef 2:2