Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pentima FC Corto Muso
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Procaccio onderschept slim de pass. Procaccio passt de bal zonder na te denken. Ghiozzi rent richting de bal. Ghiozzi geeft de bal voor. Di Bari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Procaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Procaccio geeft een hoge lob. Perazzoli rent richting de bal. Falappi verovert de bal door een tackle van achteren. Falappi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Procaccio is nu in balbezit. Falappi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perazzoli. Perazzoli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Di Bari met een sublieme pass. Scandelli kopt de bal weg. Trimarco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curatola rent richting de bal. Curatola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Sardella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirtini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scandelli is nu in balbezit. Scandelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sciaccaluga verovert de bal door een tackle van achteren. Scandelli is nu in balbezit. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandelli is nu in balbezit. Scandelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pentima FC - Corto Muso 1:0

29e minuut.
Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ghiozzi speelt de bal door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco geeft de bal voor. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pazzo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mirtini de bal. Mirtini passt de bal in één keer door. Scandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 48%, Corto Muso 52%.
Pentima FC - Corto Muso 1:0

47e minuut.
Centinaio met een snelle inworp. Perazzoli rent richting de bal. Mavrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Perazzoli onderschept slim de pass. Perazzoli met een sublieme pass. Musacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pazzo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pentima FC - Corto Muso 2:0

76e minuut.
Mingo probeert de bal aan de voet te houden. Curatola is nu in balbezit. Curatola met een sublieme pass. Klungelig pakt Falappi de bal. Falappi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mavrici geeft de bal voor. Falappi is nu in balbezit. Centinaio rent richting de bal. Falappi onderschept slim de pass. Falappi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 50%, Corto Muso 50%.
Pentima FC - Corto Muso 2:0