Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GGAllin FC Gotham Utd
cannone 3 att Tactiek 433
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 25.1
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato passt de bal zonder na te denken. Saccomanno is nu in balbezit. Saccomanno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Saligoi kopt de bal weg. Slak rent richting de bal. Slak geeft de bal voor. Munerati rent richting de bal. Munerati passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cilia probeert naar een medespeler te passen. Patterson kopt de bal weg. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. Cilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rareşoaica geeft een hoge lob. Di Sabato kopt de bal weg. Daar is Saccomanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Munerati de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ... Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gioffredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffredi geeft een lange en hoge pass. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel. Cilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Patterson passt de bal zonder na te denken. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri onderschept slim de pass. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel. Cilia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Molteberg rent richting de bal. Molteberg geeft de bal voor. Gioffredi geeft de bal voor. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson passt de bal zonder na te denken. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 1:0

30e minuut.
pellegri heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato speelt de bal door. Saccomanno rent richting de bal. Saccomanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gioffredi probeert naar een medespeler te passen. Slak probeert naar een medespeler te passen. Gioffredi probeert naar een medespeler te passen. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 2:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gioffredi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Saccomanno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Capovilla de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gioffredi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Munerati maakt een snoekduik en kopt de bal. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tognetti onderschept slim de pass. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... Cilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 20%, FC Gotham Utd 80%.
GGAllin - FC Gotham Utd 3:0

46e minuut.
Gioffredi met de inworp. Di Sabato speelt de bal door. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Munerati is nu in balbezit. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 4:0

49e minuut.
Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Saccomanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Serpico heeft problemen om de bal te vangen. Patterson is nu in balbezit. Patterson passt de bal met de wreef. Saccomanno is nu in balbezit. Saccomanno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Capovilla met een harde bal richting middenveld. Gioffredi kopt de bal weg. Munerati is nu in balbezit. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 5:0

57e minuut.
Gioffredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffredi met een sublieme pass. Di Sabato probeert naar een medespeler te passen. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Cilia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Capovilla trapt de bal weg. Gioffredi kopt de bal weg. Munerati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 6:0

67e minuut.
Patterson onderschept slim de pass. Patterson speelt de bal door. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. Cilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 7:0

74e minuut.
Zucchi kopt de bal weg. Gioffredi is nu in balbezit. Gioffredi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Munerati de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Di Sabato speelt de bal door. Munerati is nu in balbezit. Capovilla is nu in balbezit. Munerati onderschept slim de pass. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 8:0

79e minuut.
Patterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gioffredi geeft een lange en hoge pass. Di Sabato rent richting de bal. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Molteberg passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica rent richting de bal. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 9:0

82e minuut.
Paduli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mastrototaro met een snelle inworp. Gioffredi rent richting de bal. Gioffredi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Patterson passt de bal in één keer door. Brau is nu in balbezit. Brau geeft een hoge lob. Rareşoaica geeft de bal voor. Di Sabato maakt een snoekduik en kopt de bal. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 10:0

87e minuut.
Saccomanno is nu in balbezit. Munerati is nu in balbezit. Saccomanno rent richting de bal. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 11:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saccomanno met de inworp. Gioffredi geeft de bal voor. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati onderschept slim de pass. Munerati probeert naar een medespeler te passen. Saccomanno rent richting de bal. Saccomanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Patterson met een sublieme pass. Saccomanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau maakt een afschuwelijke overtreding. Saccomanno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patterson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - FC Gotham Utd 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 16%, FC Gotham Utd 84%.
GGAllin - FC Gotham Utd 12:0