Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fava FC nevio
433MiaN Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.3 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cinalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinalli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šutalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Thun rent richting de bal. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasemägi rent richting de bal. Kasemägi haalt uit met een fantastische trap. Pedrazzi probeert de bal aan de voet te houden. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šutalo is nu in balbezit. Šutalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 1:0

23e minuut.
Andreazzi passt de bal zonder na te denken. Pedrazzi is nu in balbezit. Šutalo rent richting de bal. Kasemägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasemägi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bähringer passt de bal zonder na te denken. Cinalli is nu in balbezit. Cinalli probeert naar een medespeler te passen. Šutalo rent richting de bal. Šutalo draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Nery geeft de bal voor. Verjans kopt de bal weg. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Choque bereikt de bal nog maar net als eerste. Choque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Regueiro geeft een lange en hoge pass. Nery kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedrazzi de bal. Šutalo is nu in balbezit. Šutalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Thun de bal. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli speelt de bal door. Kasemägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasemägi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fava FC 23%, nevio 77%.
Fava FC - nevio 2:0

60e minuut.
Nery rent richting de bal. Kasemägi rent richting de bal. Kasemägi passt de bal in één keer door. Šutalo is nu in balbezit. Šutalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Magalli geeft de bal voor. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer geeft een hoge lob. Kasemägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasemägi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cinalli probeert naar een medespeler te passen. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans geeft een hoge lob. Šutalo rent richting de bal. Šutalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 3:0

68e minuut.
Salvemini verovert de bal door een tackle van achteren. Bähringer onderschept slim de pass. Bähringer passt de bal met de wreef. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Verjans geeft een hoge lob. Kasemägi kopt de bal weg. Šutalo rent richting de bal. Kasemägi rent richting de bal. Kasemägi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Choque is nu in balbezit. Choque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 4:0

77e minuut.
Salvemini probeert naar een medespeler te passen. Magalli rent richting de bal. Magalli passt de bal zonder na te denken. Šutalo is nu in balbezit. Šutalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 5:0

82e minuut.
Nery geeft de bal voor. Choque rent richting de bal. Choque geeft een lange en hoge pass. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutalo schiet op doel. Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Thun probeert naar een medespeler te passen. Regueiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kasemägi de bal. Šutalo rent richting de bal. Šutalo haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fava FC - nevio 6:0

89e minuut.
Andreazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli rent richting de bal. Cinalli passt de bal met de wreef. Choque rent richting de bal. Choque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fava FC 28%, nevio 72%.
Fava FC - nevio 6:0