Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bilboa A.C.San Paolo
ONE PIECE!!! Tactiek alto532xtC+A
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
33.8 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Marandola is nu in balbezit. Marandola geeft een hoge lob. Lenzi controleert de bal met de borst. Careri is nu in balbezit. Careri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 1:0

12e minuut.
Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manig is nu in balbezit. Careri onderschept slim de pass. Careri kan de bal niet met de borst controleren. Careri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Agnellutti geeft een hoge lob. Sartirana kopt de bal weg. Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri draait met de bal, schiet en ... Lattanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 2:0

18e minuut.
Paragiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino rent richting de bal. Paragiani maakt een afschuwelijke overtreding. Tarantino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verdelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sartirana kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenzi de bal. Careri rent richting de bal. Careri haalt uit met een fantastische trap. Lattanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 3:0

34e minuut.
Poncia is nu in balbezit. Bartocciniacci onderschept slim de pass. Bartocciniacci geeft een hoge lob. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castelvecc onderschept slim de pass. Turcato rent richting de bal. Turcato geeft een lange en hoge pass. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 40%, A.C.San Paolo 60%.
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 3:0

46e minuut.
Lenzi passt de bal met de wreef. Manig bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri onderschept slim de pass. Careri schiet op doel. Lattanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 4:0

56e minuut.
Paragiani geeft een hoge lob. Bartocciniacci probeert naar een medespeler te passen. Manig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Paragiani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bonaduce bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnellutti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agnellutti krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Agnellutti controleert de bal met de borst. Agnellutti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri schiet op doel. Lattanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 5:0

81e minuut.
Tiezzi is nu in balbezit. Tiezzi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tardivi de bal onder controle te krijgen. Tardivi haalt uit met een fantastische trap. Lattanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 6:0

83e minuut.
Di Pisello rent richting de bal. De Molesio rent richting de bal. Di Pisello begaat een overtreding. Di Pisello krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Castelvecc probeert naar een medespeler te passen. De Molesio rent richting de bal. De Molesio geeft een hoge lob. Careri rent richting de bal. Careri schiet op doel. Lattanzi bokst de bal weg. Careri is nu in balbezit. Careri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 42%, A.C.San Paolo 58%.
Athletic Bilboa - A.C.San Paolo 7:0