Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.Eraclio_Spurs juve
5-2-3-PASQUA Tactiek salva57
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.9 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Ébora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ébora krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Villanueva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski begaat een overtreding. Randmaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Villanueva komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Manduca met de inworp. Del Mecio onderschept slim de pass. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Sobiechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.Eraclio_Spurs - juve 0:1

27e minuut.
Manduca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyła rent richting de bal. Grzywaczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyła zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobiechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Anusiak passt de bal zonder na te denken. Del Mecio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mecio met een sublieme pass. Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agárdi schiet op doel. Arenere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.Eraclio_Spurs - juve 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.Eraclio_Spurs 61%, juve 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.Eraclio_Spurs - juve 1:1

48e minuut.
Ébora geeft een lange en hoge pass. Manduca is nu in balbezit. Met opzet legt Durst zijn tegenspeler op de grond. Durst is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Manduca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manduca wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Manduca met een snelle inworp. Chyła rent richting de bal. Sechelmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sechelmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.Eraclio_Spurs 69%, juve 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.Eraclio_Spurs - juve 1:1