Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mainagioia90 nhrgwins
424 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Fugaro is nu in balbezit. Bajo onderschept slim de pass. Bajo probeert naar een medespeler te passen. Kuranty rent richting de bal. Kuranty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Alosh passt de bal in één keer door. Kuranty heeft problemen om de bal te vangen. Traversino rent richting de bal. Kuranty rent richting de bal. Kuranty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Figus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figus geeft de bal voor. Kuranty kopt de bal weg. Silanus rent richting de bal. Silanus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bajo speelt de bal door. Traversino is nu in balbezit. Traversino geeft een hoge lob. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura passt de bal met de wreef. Anghilieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghilieri geeft een hoge lob. Civilla kopt de bal weg. Gios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuranty kan de bal niet met de borst controleren. Gios bokst de bal weg. Kuranty is nu in balbezit. Falcomer verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alosh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainagioia90 45%, nhrgwins 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mainagioia90 - nhrgwins 0:0

49e minuut.
Anghilieri rent richting de bal. Anghilieri geeft een hoge lob. Fugaro kopt de bal weg. Bajo is nu in balbezit. Bajo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Manzini is nu in balbezit. Pospieszalski onderschept slim de pass. Pospieszalski probeert naar een medespeler te passen. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Falcomer rent richting de bal. Alosh verovert de bal door een tackle van achteren. Alosh geeft de bal voor. Kuranty krijgt zijn hoofd ertegen. Gios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Coldani rent richting de bal. Bajo onderschept slim de pass. Bajo passt de bal zonder na te denken. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghilieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghilieri speelt de bal door. Kuranty rent richting de bal. Kuranty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Figus geeft de bal voor. Alosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Alosh passt de bal zonder na te denken. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty schiet op doel. Gios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Buoro heeft problemen om de bal te vangen. Anghilieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghilieri speelt de bal door. Traversino is nu in balbezit. Traversino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Musu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anghilieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura speelt de bal door. Kuranty rent richting de bal. Traversino is nu in balbezit. Traversino schiet op doel. Gios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainagioia90 27%, nhrgwins 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mainagioia90 - nhrgwins 0:0