Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sphera360 A.C. Guasticce
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Di Muniro passt de bal met de wreef. Pollam is nu in balbezit. Pollam speelt de bal door. Marchesoni is nu in balbezit. Marchesoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pollam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbaresch. Pollam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Migotto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marchesoni rent richting de bal. Marchesoni haalt uit met een fantastische trap. Fortin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:0

19e minuut.
Cristofaro verovert de bal door een tackle van achteren. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz rent richting de bal. Calianaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Dallara passt de bal zonder na te denken. Botta rent richting de bal. Botta speelt de bal door. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fortin trapt de bal weg van het doel. Calianaz kopt de bal weg. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:1

39e minuut.
Doeltrap. Biamonti met een harde bal richting middenveld. Pollam kopt de bal weg. Ranoldi rent richting de bal. Ranoldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barbaresch passt de bal met de wreef. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai probeert naar een medespeler te passen. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Migotto rent richting de bal. Fusai verovert de bal door een tackle van achteren. Biamonti is nu in balbezit. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 51%, A.C. Guasticce 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:1

49e minuut.
Pollam rent richting de bal. Fusai onderschept slim de pass. Fusai speelt de bal door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:2

54e minuut.
Barbaresch rent richting de bal. Pollam onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristofaro. Cristofaro krijgt een gele kaart. Pollam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barnabé met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ranoldi de bal. Marchesoni is nu in balbezit. Marchesoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Calianaz de bal. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz is nu in balbezit. Fusai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:3

67e minuut.
Barnabé geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leggeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusai heeft problemen om de bal te vangen. Fusai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Barbaresch verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaresch geeft een hoge lob. Calianaz is nu in balbezit. Fusai is nu in balbezit. Fusai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera360 60%, A.C. Guasticce 40%.
Sphera360 - A.C. Guasticce 1:3