Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casertana FC Ozolt
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 27.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio passt de bal in één keer door. Ferretti speelt de bal door. Moine rent richting de bal. Moine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cornero is nu in balbezit. Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine passt de bal zonder na te denken. Avoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grifeo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Grifeo de bal. Wat een zware overtreding van Guerreschi ... Strafschop! Grifeo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grifeo neemt de penalty, wat een uithaal! Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - FC Ozolt 1:0

26e minuut.
Gruber geeft de bal voor. Inworp. Ciborio met de inworp. Moine kan de bal niet met de borst controleren. Moine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Guerreschi geeft de bal voor. Daar is Di Summa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grifeo de bal. Grifeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Zirafi trapt de bal weg van het doel. Moine kopt de bal weg. Ascente rent richting de bal. Ascente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casertana 60%, FC Ozolt 40%.
Casertana - FC Ozolt 1:0

46e minuut.
Moine is nu in balbezit. Moine passt de bal met de wreef. Guerreschi rent richting de bal. Ascente rent richting de bal. Ascente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ascente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grisolia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Panizzi geeft de bal voor. Grifeo met een sublieme pass. Grisolia is nu in balbezit. Grisolia haalt uit met een fantastische trap. Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casertana - FC Ozolt 2:0

60e minuut.
Panizzi rent richting de bal. Panizzi geeft een hoge lob. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisolia onderschept slim de pass. Grisolia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ciuccio is nu in balbezit. Ciuccio geeft een hoge lob. Daar is Luchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisolia is nu in balbezit. Grisolia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Luchini geeft een hoge lob. Moine rent richting de bal. Moine passt de bal in één keer door. Avoli rent richting de bal. Avoli draait met de bal, schiet en ... Tarantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Carbonara is nu in balbezit. Ferretti onderschept slim de pass. Ferretti met een sublieme pass. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarantino trapt de bal weg van het doel. Grifeo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casertana 56%, FC Ozolt 44%.
Casertana - FC Ozolt 2:0