Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ozolt AC Yours
442 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.3 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Cadeddu rent richting de bal. Cadeddu passt de bal in één keer door. Luchini heeft problemen om de bal te vangen. Cristofani Vichi is nu in balbezit. Cristofani Vichi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Guerreschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristofani Vichi rent richting de bal. Cristofani Vichi probeert naar een medespeler te passen. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco haalt uit met een fantastische trap. Zirafi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cristofani Vichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani Vichi passt de bal zonder na te denken. Klepp is nu in balbezit. Klepp draait met de bal, schiet en ... Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - AC Yours 0:1

14e minuut.
Ciborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborio met een sublieme pass. Klungelig pakt Avoli de bal. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cristofani Vichi passt de bal zonder na te denken. Klepp is nu in balbezit. Klepp passt de bal zonder na te denken. Uukkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uukkivi schiet op doel. Zirafi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaldi passt de bal in één keer door. Klepp probeert naar een medespeler te passen. Fresco rent richting de bal. Fresco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guerreschi passt de bal zonder na te denken. Szczaniecki rent richting de bal. Ciuccio onderschept slim de pass. Avoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szczaniecki geeft de bal voor. Cristofani Vichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristofani Vichi speelt de bal door. Fresco rent richting de bal. Fresco geeft een lange en hoge pass. Zirafi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Guerreschi heeft problemen om de bal te vangen. Cristofani Vichi is nu in balbezit. Cristofani Vichi passt de bal in één keer door. Klepp is nu in balbezit. Klepp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 56%, AC Yours 44%.
FC Ozolt - AC Yours 0:1

47e minuut.
Calopresti passt de bal in één keer door. Cristofani Vichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofani Vichi passt de bal met de wreef. Fresco rent richting de bal. Fresco draait met de bal, schiet en ... Zirafi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Calopresti de bal. Calopresti passt de bal zonder na te denken. Klepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - AC Yours 0:2

53e minuut.
Klepp speelt de bal door. Uukkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco rent richting de bal. Fresco haalt uit met een fantastische trap. Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - AC Yours 0:3

54e minuut.
Ciuccio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonardi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Calopresti speelt de bal door. Klungelig pakt Guerreschi de bal. Guerreschi passt de bal zonder na te denken. Avoli rent richting de bal. Avoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zirafi probeert naar een medespeler te passen. Calopresti kopt de bal weg. Cristofani Vichi probeert de bal aan de voet te houden. Åmelfot is nu in balbezit. Åmelfot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Cristofani Vichi onderschept slim de pass. Cristofani Vichi met een sublieme pass. Fresco is nu in balbezit. Fresco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calopresti is nu in balbezit. Calopresti met een sublieme pass. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco haalt uit met een fantastische trap. Zirafi bokst de bal weg.

86e minuut.
Luchini geeft een hoge lob. Klepp is nu in balbezit. Klepp passt de bal in één keer door. Fresco rent richting de bal. Fresco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - AC Yours 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 76%, AC Yours 24%.
FC Ozolt - AC Yours 0:4