Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mara castañedag
Barrera Tactiek Piedra Filosofal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Quiñones kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bottini de bal onder controle te krijgen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Tovar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:1

14e minuut.
Daar is Verbrugghen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbrugghen geeft de bal voor. Inworp. Gamboa met de inworp. McIntosh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ranzoni met de inworp. Butto is nu in balbezit. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:2

20e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Tovar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:3

22e minuut.
Tavares passt de bal in één keer door. Ranzoni is nu in balbezit. Butto probeert naar een medespeler te passen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Tovar bokst de bal weg. Tovar met een sublieme pass. Klungelig pakt Quiñones de bal. Silva rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:4

31e minuut.
Pozo met een snelle inworp. Ranzoni is nu in balbezit. Butto probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ranzoni geeft de bal voor. Bottini rent richting de bal. Bottini geeft een lange en hoge pass. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mara 67%, castañedag 33%.
Atlético Mara - castañedag 0:4

48e minuut.
Silva kopt de bal weg. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Tovar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:5

50e minuut.
Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McIntosh speelt de bal door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arvelo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:6

52e minuut.
Tavares speelt de bal door. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo geeft een hoge lob. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Tovar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Silva is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Zurita begaat een overtreding. Ranzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazzone met een snel genomen vrije trap. Arvelo rent richting de bal. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Arvelo is nu in balbezit. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares schiet op doel. Tovar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Arvelo met een sublieme pass. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa schiet op doel. Tovar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Tovar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - castañedag 0:8

74e minuut.
Castillo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dyluś met de inworp. Figueira rent richting de bal. Figueira met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Tovar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft de bal voor. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mara 48%, castañedag 52%.
Atlético Mara - castañedag 0:8