Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. Real Portuguesa FC
FENIX Tactiek RPFC-5-2-1-2 (I)
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


11e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Nuri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kieftenbeld de bal onder controle te krijgen. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal in één keer door. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Albarrán bokst de bal weg. Costache rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 0:1

33e minuut.
Doeltrap. Varjan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera geeft de bal voor. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 54%, Real Portuguesa FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 1:1

46e minuut.
Cubas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ortigoza passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Costache de bal. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cubas met een snelle inworp. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een hoge lob. Costache maakt een snoekduik en kopt de bal. Albarrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 1:2

52e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zuffellato geeft een hoge lob. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa speelt de bal door. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lisota trapt de bal weg van het doel. Zuffellato kopt de bal weg. Gamboa met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Albarrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Svitlica verovert de bal door een tackle van achteren. Svitlica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera met de inworp. Freije geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Gamboa kan de bal niet met de borst controleren. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Albarrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cubas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villas met een snelle inworp. Freije geeft een lange en hoge pass. Nuri maakt een snoekduik en kopt de bal. Varjan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Villas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een hoge lob. Alonso geeft de bal voor. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap. Albarrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kostelecki de bal. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 1:3

84e minuut.
Ruscigno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Maesschalck komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Albarrán trapt de bal weg. Gruda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kieftenbeld de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Varjan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gruda met de inworp. Villas kan de bal niet met de borst controleren. Villas geeft een hoge lob. Daar is Kieftenbeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 48%, Real Portuguesa FC 52%.
MANCINI F.C. - Real Portuguesa FC 1:3