Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. implacables
FENIX Tactiek IMPLACABLE
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 62.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil passt de bal zonder na te denken. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Albarrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Davalillo speelt de bal door. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. Morán probeert de bal met de borst te controleren. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Morán kopt de bal weg. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fuenmayor met een sublieme pass. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Albarrán niet meer kan verder spelen. Vaccaroni komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Brassey de bal onder controle te krijgen. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostelecki kopt de bal weg. Gamboa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez schiet op doel. Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kostelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kostelecki passt de bal zonder na te denken. Ortigoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:1

42e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Jimenez de bal. Pérez Jimenez schiet op doel. Vaccaroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 66%, implacables 34%.
MANCINI F.C. - implacables 0:2

49e minuut.
Villasmil geeft een lange en hoge pass. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán geeft de bal voor. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. Pérez Jimenez kopt de bal weg. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:3

60e minuut.
Fuenmayor geeft een hoge lob. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:4

62e minuut.
Villasmil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:5

71e minuut.
Sierny passt de bal zonder na te denken. Kostelecki rent richting de bal. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Villasmil passt de bal met de wreef. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizvanolli verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - implacables 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 59%, implacables 41%.
MANCINI F.C. - implacables 0:6