Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables SK ITALVEN
IMPLACABLE Tactiek 343 2016
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 21
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă geeft de bal voor. Linárez controleert de bal met de borst. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casas met een sublieme pass. Fuenmayor kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Casas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Trung Phúc passt de bal met de wreef. Linárez rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ... Casas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 1:0

12e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 2:0

16e minuut.
Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap. Casas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 3:0

17e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Páez de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Casas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Casas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 4:0

18e minuut.
Daar is Linárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linárez met een sublieme pass. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán draait met de bal, schiet en ... Casas bokst de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 5:0

21e minuut.
Fuenmayor geeft een lange en hoge pass. Granados kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Casas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 6:0

23e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal in één keer door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Casas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 7:0

28e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán met een sublieme pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 8:0

33e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas met een sublieme pass. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 9:0

36e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Casas met een harde bal richting middenveld. Rivas kopt de bal weg. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Casas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casas met een sublieme pass. Fuenmayor kopt de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 29%, SK ITALVEN 71%.
implacables - SK ITALVEN 9:0

52e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Pleavă geeft de bal voor. Klungelig pakt Morán de bal. Morán schiet op doel. Casas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 10:0

54e minuut.
Rivas passt de bal in één keer door. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán schiet op doel. Casas bokst de bal weg. Morán rent richting de bal. Morán probeert naar een medespeler te passen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Casas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 11:0

55e minuut.
Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Rolán rent richting de bal. Rolán probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Casas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Panasewicz geeft de bal voor. Fuenmayor kopt de bal weg. Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 12:0

69e minuut.
Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Rivas speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 13:0

71e minuut.
Klungelig pakt Granados de bal. Granados geeft de bal voor. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Casas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 14:0

74e minuut.
Trung Phúc passt de bal zonder na te denken. Rivas speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Casas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 15:0

78e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor passt de bal met de wreef. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 16:0

80e minuut.
Pleavă kan de bal niet met de borst controleren. Pleavă geeft de bal voor. Morán rent richting de bal. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 17:0

87e minuut.
Fuenmayor heeft problemen om de bal te vangen. Fuenmayor passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel. Casas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SK ITALVEN 18:0

88e minuut.
Davalillo heeft problemen om de bal te vangen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo begaat een overtreding. Davalillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 30%, SK ITALVEN 70%.
implacables - SK ITALVEN 18:0