Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Toto Rubio Caracas FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Narváez passt de bal in één keer door. Daar is Nava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 1:0

9e minuut.
Urribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Urribarri geeft de bal voor. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 2:0

12e minuut.
Urribarri kan de bal niet met de borst controleren. Urribarri speelt de bal door. Narváez rent richting de bal. Narváez draait met de bal, schiet en ... Aranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 3:0

21e minuut.
Esquivel geeft een hoge lob. Savaresse kopt de bal weg. Klungelig pakt Bello de bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Villas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Áñez rent richting de bal. Áñez passt de bal zonder na te denken. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Nava heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nava is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel. Aranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 39%, Caracas FC 61%.
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 3:0

71e minuut.
Urribarri is nu in balbezit. Urribarri passt de bal in één keer door. Narváez is nu in balbezit. Narváez draait met de bal, schiet en ... Aranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 4:0

75e minuut.
Mayz geeft een hoge lob. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez is nu in balbezit. Narváez is nu in balbezit. Narváez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Álvarez passt de bal met de wreef. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez schiet op doel. Romo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 44%, Caracas FC 56%.
Club Deportivo Toto Rubio - Caracas FC 5:0