Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC Club Deportivo Toto Rubio
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 27.8
redelijk Schieten zwak
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Macitoğlu is nu in balbezit. Macitoğlu geeft een lange en hoge pass. Dolas rent richting de bal. Dolas draait met de bal, schiet en ... Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Infante niet meer kan verder spelen. Melo komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mayz probeert de bal aan de voet te houden. Small is nu in balbezit. Small speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

24e minuut.
Small speelt de bal door. Solano geeft de bal voor. Mayz probeert de bal aan de voet te houden. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Perez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dolas met de inworp. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yegüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. Dolas rent richting de bal. Dolas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 49%, Club Deportivo Toto Rubio 51%.
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

47e minuut.
Urribarri is nu in balbezit. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal zonder na te denken. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 2:0

53e minuut.
Yegüez is nu in balbezit. Small onderschept slim de pass. Small passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 3:0

55e minuut.
Mayz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urribarri met een sublieme pass. Yegüez kan de bal niet met de borst controleren. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Redondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mayz de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Small rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayz. Mayz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 39%, Club Deportivo Toto Rubio 61%.
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 3:0