Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolucionarios de Portuguesa Club Deportivo Toto Rubio
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Molina rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez speelt de bal door. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Reinoso rent richting de bal. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar passt de bal met de wreef. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar met een sublieme pass. Fasciana rent richting de bal. Fasciana haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolucionarios de Portuguesa - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

42e minuut.
Pinto rent richting de bal. Oropeza onderschept slim de pass. Oropeza met een sublieme pass. Narváez is nu in balbezit. Narváez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolucionarios de Portuguesa 46%, Club Deportivo Toto Rubio 54%.
Revolucionarios de Portuguesa - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

50e minuut.
Davalillo geeft de bal voor. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oropeza probeert naar een medespeler te passen. Narváez rent richting de bal. Narváez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Narváez onderschept slim de pass. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Fasciana rent richting de bal. Fasciana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar met een sublieme pass. Fasciana is nu in balbezit. Fasciana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolucionarios de Portuguesa - Club Deportivo Toto Rubio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolucionarios de Portuguesa 45%, Club Deportivo Toto Rubio 55%.
Revolucionarios de Portuguesa - Club Deportivo Toto Rubio 2:0