Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. ALCOLCON BetancourtFC
kami Tactiek DAVID1
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Ilarionov met een sublieme pass. Eich rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 0:1

10e minuut.
Kocić geeft een hoge lob. Turnisi kopt de bal weg. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 1:1

18e minuut.
Maute geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrero met een snelle inworp. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal passt de bal zonder na te denken. Ilarionov rent richting de bal. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.

22e minuut.
Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal geeft een lange en hoge pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kocić passt de bal zonder na te denken. Ilarionov heeft problemen om de bal te vangen. Ilarionov passt de bal in één keer door. Daar is Turnisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Di Giorgi is nu in balbezit. Ciuchta rent richting de bal. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tyliński geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pineda stond buitenspel. Kocić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.

41e minuut.
Scarso verovert de bal door een tackle van achteren. Scarso met een sublieme pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 38%, BetancourtFC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 1:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mezzaro niet meer kan verder spelen. Verhoeven komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aksal de bal. Aksal draait met de bal, schiet en ... Verhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aksal rent richting de bal. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Edwards is nu in balbezit. Turnisi verovert de bal door een tackle van achteren. Turnisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verhoeven met een sublieme pass. Kocić kopt de bal weg. Turnisi is nu in balbezit. Turnisi schiet op doel. Verhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 2:1

66e minuut.
Ilarionov passt de bal in één keer door. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai met een sublieme pass. Ilarionov heeft problemen om de bal te vangen. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Scarso passt de bal met de wreef. Kocić rent richting de bal. Kocić passt de bal zonder na te denken. Daar is Turnisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnisi haalt uit met een fantastische trap. Verhoeven bokst de bal weg. Ilarionov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karsai zal de hoekschop nemen. Ilarionov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turnisi probeert de bal met de borst te controleren. Turnisi speelt de bal door. Aksal is nu in balbezit. Aksal geeft de bal voor. Ilarionov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 39%, BetancourtFC 61%.
FC. ALCOLCON - BetancourtFC 3:1