Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BetancourtFC Panisperna Boys
DAVID1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango speelt de bal door. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Mezzaro bokst de bal weg.

16e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edwards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Tovar is nu in balbezit. Ince begaat een overtreding. Ince krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal in één keer door. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Scarso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staruchowicz met de inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 46%, Panisperna Boys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BetancourtFC - Panisperna Boys 0:0

60e minuut.
Inworp. Mersinlioğlu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Noriega komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vizcarrondo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staruchowicz met een snelle inworp. Noriega is nu in balbezit. Noriega geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Arango is nu in balbezit. Carrero onderschept slim de pass. Carrero geeft een hoge lob. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - Panisperna Boys 1:0

74e minuut.
Di Giorgi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kancik komt het veld opgelopen. Kumaty komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu geeft een hoge lob. Kancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 43%, Panisperna Boys 57%.
BetancourtFC - Panisperna Boys 1:0