Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Biancos FK Zohari
68,9 Tactiek 5-3-1-1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Claudiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Cetner rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Öykün is nu in balbezit. Öykün geeft de bal voor. Cetner krijgt zijn hoofd ertegen. Çelebi bokst de bal weg.

12e minuut.
Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal met de wreef. Claudiano geeft de bal voor. Cetner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fernández Borbalán de bal onder controle te krijgen. Claudiano rent richting de bal. Claudiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Hanke rent richting de bal. Hanke heeft problemen om de bal te vangen. Hanke probeert naar een medespeler te passen. Butulija is nu in balbezit. Butulija schiet op doel. Rådigh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öykün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski geeft de bal voor. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Hanke geeft de bal voor. Butulija rent richting de bal. Butulija schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 51%, FK Zohari 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Biancos - FK Zohari 0:0

47e minuut.
Planinčić rent richting de bal. Claudiano verovert de bal door een tackle van achteren. Claudiano met een sublieme pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner schiet op doel. Çelebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Corobceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetner raakt geblesseerd tijdens het duel. Rezdevšek komt het veld opgelopen. del Valle komt het veld opgelopen. Rainato komt het veld opgelopen. Tükel komt het veld opgelopen. Rainato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cetner springt en kopt de bal. Çelebi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FK Zohari 1:0

70e minuut.
Rezdevšek kopt de bal weg. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corobceanu. Cetner raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Öykün neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Rainato geeft een hoge lob. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner onderschept slim de pass. Cetner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Pavelina rent richting de bal. Prlić onderschept slim de pass. Öykün probeert naar een medespeler te passen. Tükel rent richting de bal. Tükel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 43%, FK Zohari 57%.
Los Biancos - FK Zohari 1:0