Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enormna znojidba Green Beast
2019 Tactiek Simon Rozman SA
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 65.7
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Yakobchev probeert naar een medespeler te passen. Asanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Asanović passt de bal zonder na te denken. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić schiet op doel. Bâtă bokst de bal weg.

9e minuut.
Oniṣoarã geeft de bal voor. Mərdanov kopt de bal weg. Ricov is nu in balbezit. Prestin verovert de bal door een tackle van achteren. Prestin draait met de bal, schiet en ... Tegeder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Prestin speelt de bal door. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov passt de bal in één keer door. Palunko is nu in balbezit. Palunko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cimbora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zovkić met een snelle inworp. Peštek geeft de bal voor. Kontić springt en kopt de bal. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli speelt de bal door. Palunko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestin geeft de bal voor. Mərdanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pivac is nu in balbezit. Camardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontić. Kontić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 47%, Green Beast 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enormna znojidba - Green Beast 0:0

50e minuut.
Camardi onderschept slim de pass. Camardi geeft de bal voor. Prestin is nu in balbezit. Prestin geeft een hoge lob. Mərdanov springt en kopt de bal. Tegeder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Orman rent richting de bal. Palunko verovert de bal door een tackle van achteren. Palunko probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Cassian komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fratangeli speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Szyc komt het veld opgelopen. Kovačić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peštek kan de bal niet met de borst controleren. Szyc rent richting de bal. Met opzet legt Peštek zijn tegenspeler op de grond. Peštek krijgt een gele kaart. Szyc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szyc kan niet meer verder spelen. Babinowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 45%, Green Beast 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enormna znojidba - Green Beast 0:0