Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: FK 1993 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19733
FK 1993 Bosniacum Lilium F.C.
test Tactiek Dum dum
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Bignamini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avandıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traversa met een snelle inworp. Mijal geeft de bal voor. Tuấn Khanh krijgt zijn hoofd ertegen. ter Horst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:1

10e minuut.
Avandıç passt de bal zonder na te denken. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Traversa met een snelle inworp. Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft de bal voor. Tuấn Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal. ter Horst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:2

15e minuut.
Mijal geeft een hoge lob. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh passt de bal met de wreef. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hormiga speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversa maakt een afschuwelijke overtreding. Parada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Bignamini verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avandıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Avandıç passt de bal met de wreef. Piecuch rent richting de bal. Comuna begaat een overtreding. Comuna krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel. ter Horst met een sublieme pass. Mijal kopt de bal weg. Tuấn Khanh is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piecuch met een sublieme pass. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh passt de bal in één keer door. Piecuch rent richting de bal. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. ter Horst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bignamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignamini geeft een hoge lob. Serek geeft een hoge lob. Piecuch rent richting de bal. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo geeft een hoge lob. Mijal kopt de bal weg. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Piecuch heeft problemen om de bal te vangen. Piecuch schiet op doel. ter Horst probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Chitic de bal onder controle te krijgen. Comuna onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobescu komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Traversa zal de hoekschop nemen. Piecuch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 65%, Bosniacum Lilium F.C. 35%.
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:3

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zmartwiony komt het veld opgelopen. Jałbrzyk komt het veld opgelopen. Kocikowski met een harde bal richting middenveld. Traversa probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piecuch passt de bal in één keer door. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałbrzyk geeft een hoge lob. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:4

59e minuut.
Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Mijal geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony kopt de bal weg. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska met een sublieme pass. Daar is Robayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tobescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bechara komt het veld opgelopen. Traversa met de inworp. Bechara is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal geeft een hoge lob. Piecuch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:5

86e minuut.
Mijal rent richting de bal. Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsingis geeft een lange en hoge pass. Piecuch kopt de bal weg. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... ter Horst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 59%, Bosniacum Lilium F.C. 41%.
FK 1993 - Bosniacum Lilium F.C. 0:5