Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zvijezda FC Rebels
5-3-2 Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Hadžiavdagić is nu in balbezit. Hadžiavdagić passt de bal zonder na te denken. Zicola rent richting de bal. Zicola haalt uit met een fantastische trap. Manys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pečar rent richting de bal. Gollob begaat een overtreding. Pečar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baćinović met een snel genomen vrije trap. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Manys bokst de bal weg.

16e minuut.
Berki kopt de bal weg. Daar is Trotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baćinović is nu in balbezit. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - FC Rebels 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 52%, FC Rebels 48%.
FC Zvijezda - FC Rebels 0:1

46e minuut.
Asani rent richting de bal. Asani geeft een lange en hoge pass. Zicola probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zvijezda - FC Rebels 1:1

49e minuut.
Koljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Göllei bokst de bal weg.

57e minuut.
Burejić kopt de bal weg. Pečar geeft een lange en hoge pass. Pérez Villamil rent richting de bal. Băşulescu onderschept slim de pass. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - FC Rebels 2:1

60e minuut.
Koljević geeft de bal voor. Berki kopt de bal weg. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pérez Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Villamil geeft een hoge lob. Burejić controleert de bal met de borst. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jalšovec geeft een lange en hoge pass. Trotta kan de bal niet met de borst controleren. Berki is nu in balbezit. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zvijezda - FC Rebels 2:2

74e minuut.
Pérez Villamil probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Corrales geeft een hoge lob. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Baćinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacón speelt de bal door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zvijezda - FC Rebels 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zvijezda 45%, FC Rebels 55%.
FC Zvijezda - FC Rebels 2:3