Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeljeznicar iz Metropole Bosnjaci
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Šmanja is nu in balbezit. Šmanja met een sublieme pass. Majetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šudlić verovert de bal door een tackle van achteren. Šudlić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Đorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmanja verovert de bal door een tackle van achteren. Šmanja speelt de bal door. Šudlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šudlić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić geeft een lange en hoge pass. Šuvalić rent richting de bal. Baltić verovert de bal door een tackle van achteren. Baltić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar iz Metropole - Bosnjaci 0:1

28e minuut.
Krnić rent richting de bal. Kitić verovert de bal door een tackle van achteren. Kitić passt de bal met de wreef. Baltić rent richting de bal. Baltić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar iz Metropole - Bosnjaci 0:2

41e minuut.
Markelj kopt de bal weg. Pita is nu in balbezit. Pita met een sublieme pass. Šudlić rent richting de bal. Šudlić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar iz Metropole 56%, Bosnjaci 44%.
Zeljeznicar iz Metropole - Bosnjaci 0:2

53e minuut.
Krečo verovert de bal door een tackle van achteren. Krečo speelt de bal door. Majetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šudlić verovert de bal door een tackle van achteren. Šudlić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Logara bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić is nu in balbezit. Grujičić passt de bal zonder na te denken. Kitić rent richting de bal. Kitić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Šipčić trapt de bal weg van het doel. Stojinić rent richting de bal. Stojinić met een sublieme pass. Baltić is nu in balbezit. Baltić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Purić met een sublieme pass. Stojinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić is nu in balbezit. Kitić schiet op doel. Šuvalić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar iz Metropole - Bosnjaci 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar iz Metropole 49%, Bosnjaci 51%.
Zeljeznicar iz Metropole - Bosnjaci 0:3